Sri Lakshmi Narasimha Stotram

ஶ்ரீ லக்ஷ்மி நரஸிம்ம ஸ்தோத்திரம் 

 

 

ஸிம்ஹமுகே ரௌத்ர ரூபிண்யாம்
அபயஹஸ்தாங்கித கருணாமூர்த்தே
ஸர்வ வியாபிதம் லோக ரக்‌ஷகம்
பாபவிமோசனம் துரித நிவாரணம்
லக்ஷ்மி கடாக்‌ஷம் ஸர்வா பீஷ்டம்
அனேஹம் தேஹி லக்ஷ்மி நரஸிம்மஹ

simha mukhe roudra roopinyam
abhya hasthangitha karunamurthe
sarva vyaphitham loga rakshagam
papavimochanam thuridha nivaranam
Lakshmi kataksham sarva beeshtam
anekham dehi Lakshmi Nrsimho

Comments

Popular Posts